0572 352 511 Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte

Camerasysteem met praktische software

Het BeekEye-camerasysteem blinkt uit in eenvoud en gebruiksgemak. De gunstige eigenschappen van de hardware zijn ook terug te vinden in de bijbehorende, gebruiksvriendelijke en veelzijdige software.

De BeekEye registreert een volledige (behandel)ruimte in beeld en geluid, maar wat de BeekEye als camerasysteem helemaal compleet maakt, is de meegeleverde software. De software biedt u een schat aan mogelijkheden.

Met de praktische en gebruiksvriendelijke software kunt u de registratie van beeld en geluid terugkijken en -luisteren. U kunt beelden eenvoudig bekijken vanaf de eigen werkplek, vanaf flexwerkplekken of zelfs vanuit huis. U kunt één detail of vier details tegelijkertijd in beeld weergeven; u kunt op elk gewenst detail inzoomen.

Filmpjes maken

Met de software kunt u beelden selecteren, knippen en plakken om korte filmpjes te maken. Monteer uw eigen samenvatting en gebruik de beelden (bijvoorbeeld) in een PowerPoint-presentatie. Het is uiteraard ook mogelijk om beeldmateriaal op USB Stick of harde schijf te branden. De software is makkelijk in het gebruik. Dankzij onze gebruiksaanwijzing op maat kan iedereen er snel mee werken.

Beekman Elektro

  • 0572 352 511
  • Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte
  • Facebook
  • Twitter

Keurmerken

DEKRA