0572 352 511 Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte

Gemakkelijk en hygiënisch

De kracht zit in de eenvoud! Een veel gebezigde term die zeker ook opgaat voor de BeekEye! Dankzij een doordacht ontwerp voldoet de BeekEye perfect aan de strenge hygiëne-eisen voor behandelruimtes.

Een camerasysteem in een (medische) behandelruimte mag nooit ten koste gaan van de hygiëne en moet ook niet te nadrukkelijk aanwezig zijn. Het ontwerp de BeekEye is daar perfect op afgestemd, onder meer dankzij een op maat gemaakte afdekkap in de juiste kleur.

Gebruiksvriendelijk

De BeekEye is gemakkelijk in het gebruik. Met één knop zet u het camerasysteem aan of uit, als dat vanwege de privacy nodig is. De camera instellen is niet nodig; de BeekEye is meteen gebruiksklaar en neemt altijd de volledige ruimte op. Het camerasysteem is niet prominent in de ruimte aanwezig. De patiënt voelt zich hierdoor niet bespied of geïntimideerd. Het systeem verstoort de behandeling dus niet.

Speciale, gladde afdekkap

De strenge hygiëne-eisen in medische behandelruimtes hebben een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de BeekEye. Het camerasysteem is voorzien van een unieke, op maat gemaakte, gladde afdekkap. De BeekEye heeft hierdoor een gestroomlijnde vorm, die gemakkelijk schoon is te houden. Daarmee voldoet het systeem aan alle hygiëne-eisen in bijvoorbeeld de tandartspraktijk of huisartspraktijk.

Beekman Elektro

  • 0572 352 511
  • Stationsstraat 40, 8102 ED Raalte
  • Facebook
  • Twitter

Keurmerken

DEKRA